Kettlebellmamman
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Garageträning i Dublin

Under vår veckas vistelse i Dublin har jag faktiskt lyckats träna tre gånger; jag följde med min svägerska till hennes gym på ett HIIT-pass i onsdags, vilket var kul och jag fick lite inspo för våra egna pass också, och sen har jag tränat i garaget med de 20 år gamla vikterna två gånger. ?

Jag gillar att iaf träna och röra på mig lite grann då vi är bortresta, även om det inte blir några jättetunga pass. Det känns bara skönt att hålla igång lite, så att det inte enbart är mat och vin som gäller. Vi har varit här för ett bröllop så det har varit mycket festligheter.

Missförstå mig rätt – jag älskar all mat och allt vin vi konsumerar här, men fet har inte varit någon hälsokost direkt och i all mättnad och stinnhet (tänk känslan man har julveckan) är det skönt att använda kroppen till att lyfta annat än glas och bestick!

Så, till garaget. I garaget i mina svärföräldrars hus finns en hel del gamla vikter, av blandad kvalitet och användbarhet.

Så man får vara lite kreativ och försöka komma på vad som kan användas till vad för att få ihop ett roligt pass. Jag brukar försöka tänka att jag vill träna hela kroppen och få upp pulsen lite. Så någon typ av böj och/eller utfall, någon press, något på golvet, och något hoppigt.

Idag blev det:

10-9-8-7-6-5-4-3-2-1:

  • Back squat skivstång
  • Press skivstång
  • Armhävning
  • Lunge lunge squat-hopp utan vikt

Alltså; först gör man 10 reps av alla övningar, sen 9, sen 8 osv

Nova (typ 3 mån) var inte helt nöjd med att ligga i vagnen så hon jag fick modifiera lite vissa rundor och hålla i henne, men allt som allt blev det ett bra och lagom jobbigt pass.

Videoklipp finns på Instagram

Matchande naglar och byxor – aldrig hänt förr. Har enbart nagellack för att vi var på bröllop i Lördags, men det passar ju onekligen bra med brallorna. 🙂

Nu är jag dock redo att åka hem till Malta igen. Tillbaka till värmen, gymmet, vårat hus och hunden Penny!

Ha en fin Måndag alla!

Ciao!

Maja

Lämna en kommentar