Kettlebellmamman
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Kettlebellmamman loggar på.

Välkomna till min blogg – Kettlebellmamman. Jag är otroligt glad över att ha fått chansen att blogga här på Hälsa & Fitness, och ser verkligen fram emot att komma igång och förhoppningsvis producera intressanta och roliga inlägg.

Jag bor alltså på Malta (en liten ö nedanför Sicilien) och har världens bästa jobb. Jag driver ett gym tillsammans med min syster och det är precis som vill ha det – rått, bra stämning och noll kroppshets. Vi älskar att träna med kettlebells och har således valt att specialisera oss på det, vilket i sin tur har resulterat att vi är asbra på det. 😉

Alltså, vi gillar egentligen träning i allmänhet, och kör en massa olika typer av pass på Spartan, men över allt hoppande på lådor, plankandes och hängandes i saker så älskar vi främst att lyfta alla olika sorters ‘bells’ dvs kettlebells, clubbells och barbells.

Jag kommer att dela med mig mycket av min egen träning och tips och trix när det kommer till den typen av träning jag anser är rolig och effektiv.

I och med att jag valt att jobba med detta så kan ni ana att TRÄNING är ett av mina största intressen.

Mina övriga fyra, stora intressen som jag också kommer att väva och skriva mycket om är:

FAMILJEN

Jag har två barn (f.2014 & 2018) som förstås upptar mycket av min tid och min uppmärksamhet. Som mamma och kvinna har jag också ett stort intresse för träning under och efter graviditet och engagerar mig mycket i just detta i jobbet.

MAT & VIN

Jag älskar att laga mat, och vågar också påstå att jag är ganska grym på det. Det ena leder väl till det andra, känner jag.

Jag lagar och testar mycket och hittar på mycket rätter. Jag kommer att dela med mig av både recept och andra tips.

Vad gäller vin så är det, precis som god mat – livets elixir. Älskar vin och tar gärna ett glas varje kväll. Som tur är bor jag i medelhavet där kulturen, med råge, tillåter detta. 🙂

Men ni kan ju bara ana hur mycket jag beklagade mig över detta som gravid…

Sist men absolut inte minst (utan snarare något som genomsyrar allt jag gör och tänker) – FEMINISM.

Om du är likasinnad och har en djup feministisk analys redan nu så kommer du säkert att hålla med om det mesta jag har att säga, eller så kanske jag förhoppningsvis kan inspirera dig till nya tankebanor och insikter.

Har du total avsaknad av feministisk analys finns en stor risk att du kommer att tycka är jag är ‘en sån där jobbig feminist’ och typ ‘orka ha nåt att säga om allt’ m.m m.m

Vi får helt enkelt se! 🙂

Det får avsluta detta, mitt allra första inlägg här på Hälsa & Fitness.

Jag ser framemot många fler. Nu -dags att amma bebisen!

Until then – Ciao!

3 kommentarer

    1. Sorry för sent svar, Jenny. Hade inte fattat att kommentarerna behövde godkännas 🙂

      Spartan Kettlebells ligger i St Julians. Det är bredvid Sliema och inte så långt från Valletta.
      Du får hemskt gärna komma förbi och träna eller bara dricka kaffe! 🙂

Lämna en kommentar